Mønsted Coaching:


Jeg kunne plapre løs om min erfaring med elite atleter, som jeg har trænet i USA, fortælle dig om mange af de klienter jeg har hjulpet med at tabe sig 5, 10 og 20+ kg eller jeg kunne fortælle dig om det arbejde jeg laver med børn og familier gennem DGI, men jeg vil i stedet fortælle dig en historie om en ung og usikker mand.

I en verden fyldt med urealistiske idealer, som bliver kastet i hovedet på os, er det nemt at føle sig utilstrækkelig. Vi lever i en verden, hvor der altid er en der er smukkere, hurtigere, stærkere, klogere, har flere venner, en bedre familie, eller har flere penge. Men af en eller anden grund så er vi altid blevet fortalt at den person skal være os og gerne dem alle på en gang.
Det har specielt været et problem for den unge mand. Hvornår var det godt nok? Hvornår kom han i mål?


Har du nogensiden haft følgende tanker?
- Er jeg god nok?
- Hvad nu hvis jeg fejler?
- Så fik jeg lige overspist igen, nu bliver jeg sikkert fed.
- Jeg må ikke spise det chokolade.
- Nu skal jeg ned og træne fordi jeg spiste den pizza.

Er det nogle tanker eller spørgsmål du kan nikke genkende til? Hvis ja, så det helt okay.


Træningsfilosofi:


Plads til alle

Små ændringer over lang tid

Ingen quick fixes Genfinde glæden ved bevægelse

Hvilke parametre skal DU arbejde på?
Er det din søvn?
Din kost?
Din bevægelse?

Livet er et maraton og det skal ikke sprintes. Du skal kunne bære dine indkøbsposer til bilen, du skal kunne løfte dine børnebørn når du er 75, du skal kunne tage på ferie uden at få hjælp og så skal du være smertefri mens du gør det.

Nu tænker du sikkert "Det ikke muligt, jeg har haft ondt hele mit liv" og så siger jeg "Selvfølgelig kan det lade sig gøre".
Kommer det til at ske i morgen? Nej. Næste måned? Nej. Om et år? Måske.
Jo længere tid du har brugt på at bryde din krop ned, jo længere tid kommer det til at tage at få den tilbage på rette spor.
"The best athlete is the one that plays".
Du er mennesker først og atleter som nummer to.
Hvis du ikke tager dig af din krop og bevæger dig godt, som et menneske så kommer du heller ikke til at kunne bevæge dig godt, som en atlet.